Хиперинверторен климатик Fujitsu General NocriaX ASHG09KXCA 9000 BTU

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път
5099.00 лв. 5299.00 лв. Спестявате 200 лв.
на 12 вноски по 450.42 лв.

Луксозните хиперинверторни стенни климатици на Fujitsu-General от серията NocriaX отличават със стилен и изискан дизайн. Висока енергийна ефективност A+++ в режим на охлаждане и режим на отопление. Вътрешното тяло на климатика предлага изключително тих режим на работа. Серията NocriaX разполага с плазмен филтър за пречистване на въздуха, сензор за присъствие, вграден wi-fi адаптер и два странични вентилатора.

Нов хладилен агент "R32"

Новият R32 фреон, е 3 пъти по-малко замърсяващ природата и много по ефективен. Енергийните показатели на хладилен агент R32, показват изключителен ръст, по отношение на ефектиеността си и предлагат на потребителите си висок енергиен клас на продуктите A+++ и в режим на отопление и охлаждане.

Отопление с уникална ефективност

Качественото затопляне на стаята, е най-голямото преимущество на този модел хиперинверторни климатици. Вградените в уреда странични винтелатори, осигуряват така необходимия комфорт на пода в стаята, тъй като не позволяват на затопления въздух, да се издига нагоре.

Страхотно подово отопление

Благодарение на вградените странични двойни вентилатори, насочени в посока към пода, Вашите крака никога няма да измръзват, тъй като подът ще е винаги перфектно затоплен.

Регулиране на дейността на климатика и онлайн

Сега можете да се възползвате от функцията на този модел климатици, за управление на климатичната система онлайн. Можете да извършвате всичко необходимо от своя лаптоп, смартфон или таблет, само ще е необходима стабилна WiFi връзка, в помещението, където е монтиран самият уред.

Plasma филтър за въздушно пречистване

Вграденият плазмен филтър, позволява идеално пречистване на въздуха в помещенията, благодарение на електростатичната си технология за улавяне на прахови частици, полени и други алергени.

Режим за автоматично почистване на филтъра

Наслоената в уреда прах, се почиства автоматично, което иначе би загубило нивото на мощност на климатичната система. Веднъж на  няколко години, потребителят има ангажимента да почисти кофичката за събиране на прах.

Система за засичане на човешко присъствие

Климатиците с тази марка, имат вграден сензор за засичане на човешко присъствие, който позволява на уреда в условия на липса на човешко присъствие да премине в икономичен режим, с намалена мощност. Когато сензорът засече наличие на хора в помещението, автоматично се връща в предишния си режим на климатизация.


Clicky