Инверторен подов климатик AUX AUCO-H12/4R3B/AUX AL-H12/NDR3HB2(U), 12000 BTU, A++

0 от 5 / 0 гласа

Без монтаж (+0.00лв.) Стандартен монтаж до 3 м. тръбен път. (+260.00лв.)
1750.00 лв. 1850.00 лв. Спестявате 100 лв.
на 12 вноски по 163.33 лв.

Инверторен подов климатик AUX AUCO-H12/4R3B / AL-H12/NDR3HB2(U) с подово вътрешно тяло е проектиран специално да оптимизира отоплението в дома Ви. Въздушният филтър за осигурява чист и свеж въздух, а вграденият Wi-Fi ще ви позволи да контролирате климатика от разстояние. Моделът е подходящ за помещения до 25 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Високоефективен филтър

Подовите климатици на AUX са снабдени с високоефективен въздушен филтър, чиято задача е да улавя както едрите, така и дребни замърсители във въздуха, осигурявайки по-свежа и здравословна среда в дома ви. Редовната му и правилна поддръжка гарантира оптимална работа на цялата климатична система.

„Подово“ отопление

От уроците по физика знаем, че студеният въздух е по-тежък от топлия и затова го изтласква нагоре, заемайки неговото място. Изхождайки от този прост факт, инженерите от AUX разработват серията подовите климатици AUCO, с които ще забравите усещането за студени крака. Благодарение на допълнителния, долен отвор топлината се „инжектира“ директно, където е най-студено – ниско над пода, постигайки бързо и ефективно оптималния комфорт дори през студените зимни месеци.

Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците от подовата серия AUCOна AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. Необходимо е единствено да следвата инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

Широк температурен диапазон

Без значение дали температурата навън ще надхвърли 40 °C през лятото, или ще падне до -15 °C през дългите зимни нощи, може да бъдете сигурни, че AUX AUCO-H12/4R3B / AL-H12/NDR3HB2(U) ще поддържа комфортна среда в помещението. Широкият работен диапазон е гарантиран благодарение на последното поколение DC инверторна технология на AUX. С нея екстремните температури остават отвъд стените на дома ви.

Функция „Автоматичен рестарт“

Неочакваните прекъсвания на тока са неприятна изненада за всеки. Благодарение на вградената в софтуера функция „Автоматичен рестарт“, подовият климатик AUCO запаметява последно зададените настройки и след възстановяване на захранването ще заработи в режима и параметрите, на които е бил настроен, без да се налага допълнително намеса от ваша страна.


Clicky