Инверторен климатик Hitachi RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE airHome 600, 9000 BTU, А+++

0 от 5 / 0 гласа

Без монтаж (+0.00лв.) Стандартен монтаж до 3 м. тръбен път. (+260.00лв.)
1600.00 лв. 1780.00 лв. Спестявате 180 лв.
на 12 вноски по 149.33 лв.

Инверторен климатик Hitachi RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE airHome 600, който е лесен за използване – пълен с интелигентна технология за автоматизация, за да улесни живота ви, да намали консумацията на енергия и да подобри качеството на съня. Интегрираната технология за самоподдръжка помага за подобряване на дългосрочната производителност на уреда. airHome е климатик за хора, които не искат да мислят за климатика си.

airHome 600

Домашен климатик, който е лесен за използване – пълен с интелигентна технология за автоматизация, за да улесни живота ви, да намали консумацията на енергия и да подобри качеството на съня. Интегрираната технология за самоподдръжка помага за подобряване на дългосрочната производителност на уреда. airHome е климатик за хора, които не искат да мислят за климатика си.

Регулира температурата, докато пристигате вкъщи или напуснете къщата

Използвайте приложението за смартфон airCloud Home, за да настроите осведомеността за местоположението и температурните профили, например, да открие кога сте на път за вкъщи и автоматично да регулирате температурата, готова за пристигането ви.

С приложението airCloud Home можете също да се свържете с вашия интелигентен високоговорител (съвместим с Amazon Echo и Google Home), да използвате функциите за седмичен график и таймер и да видите колко енергия е консумирана с интегрирания оценител на разходите за енергия.

Помага за намаляване на сметките за енергия

Smart Eco открива, когато никой не е бил в помещението за 20 минути или повече, и постепенно увеличава зададената температура за намаляване на потреблението на енергия. Ако е зададена допълнителната функция за автоматично изключване, устройството ще се изключи след предварително зададено време и да не се възобнови отново, докато стартира ръчно.

Допринася за качеството на съня

Задайте по-ниска температура, за да ви помогне да заспите, като знаете, че SleepSense автоматично ще повиши температурата, след като установи, че спите, предотвратявайки прекалено студено помещението и намалявайки консумацията на енергия.

Разпределя въздуха във вашата стая

Разпределя ефективно въздуха във всяка стая във вашия дом, достигайки до 24 метра разстояние[1] и автоматично разпределяйки въздуха в 105 на 60 3-измерна дъга.

3 пъти по-добре при поддържане на производителността на вашия климатик

С течение на времето прах и мръсотия могат да се натрупат във вашия климатк, намалявайки количеството въздух, което може да премине през него, и го прави по-малко мощен с течение на времето.

Технологията Hitachi FrostWash помага да се поддържа производителността на вашия климатик за години напред, като замразява прах и мръсотия, разтопява ги и ги измива. Нашите тестове показват, че системите с FrostWash са 3 пъти по-добри при поддържане на производителността на въздушния поток от тези без тази технология.

Спрете причините за миризмите от климатика

Всеки път, когато устройството е изключено, функцията за защита от мухъл автоматично издухва въздух през вътрешните компоненти, за да предотврати натрупването на мухъл – основната причина за тези неприятни миризми.

Японско качество, изградено да издържи

Жега и замръзване, екстремна влажност, проливен дъжд, скокове на напрежението, удари на мълнии и други... Всеки климатик, който продаваме, е тестван до крайност. В допълнение, нашата уникална система SafeGuard комбинира електрически и механични системи за защита на външното тяло от екстремни метеорологични условия и колебания на напрежението. Тези защити включват 3-минутна верига за забавяне за предотвратяване на повреда, причинена от многократно бързо рестартиране в случай на прекъсване на захранването, капак на външно тяло за безопасно източване на вода и конденз от външното тяло, боя против ръжда и топлинни перки и метална огнеупорна електрическа кутия за защита на електрониката във външното тяло.

Помага за пречистване на вътрешния въздух

Комбиниране на 4 различни технологии за пречистване на въздуха за повишена ефективност срещу замърсители, включително вируси, алергени, бактерии и дори миризми. Предварителният филтър, филтърът за пречистване на въздуха, топлообменният почистващ препарат и йонизаторът работят заедно с до 99,9% ефективност срещу вируси, включително SARS-CoV-2[3], до 99,0% ефективност срещу бактерии[4], до 86,0% ефективност при миризми[5] и до 97,1% ефективност срещу алергени[6].

Vector DC инверторна технология

Нашата каскадна векторна DC инверторна система е оборудвана с микрочип за контрол на скоростта на компресора. Разделен ротор с изместени електрически полюси позволява потискане на електромагнитния шум и оптимизира енергийната ефективност при ниска скорост.

С инверторната технология климатикът охлажда с максимален капацитет при стартиране, след което автоматично забавя и работи с минимален капацитет, за да поддържа стайна температура на комфортно ниво. Моделите без инвертор могат да работят само с прости контроли за включване и изключване. Опитът за поддържане на желаната температура чрез многократно включване и изключване на захранването консумира много повече електроенергия и води до по-големи температурни колебания.

Модел: airHome 600
Мощност BTU: 9 000
За помещения (кв.м): до 15 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 0.90-2.50-3.10 
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 0.55
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 8.50
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A+++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 106
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 0.90-3.40-4.40
Консумирана мощност на отопление (kW): 0.73
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 4.90
SCOP / Енергиен клас на отопление: A++
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 805
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  RAK-VJ25PHAE
Размери  Ш х В х Д (mm): 780 х 280 х 227
Ниво на звуково налягане dB(A): 20 / 23 / 34  / 39 / 41
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 9
Цвят: Бяло
ВЪНШНО ТЯЛО RAC-VJ25PHAE
Размери  Ш х В х Д (mm): 750 х 550 х 288
Ниво на звуково налягане на dB(A): 60
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 15
Тегло (кg): 31
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Китай
Работен диапазон на охлаждане (°C): -10 ~ +46
Работен диапазон на отопление (°C): -15 ~ +21
Гаранция:  36 месеца

Clicky