Инверторен климатик Alpin Nordic ASW-50KTN, 18000 BTU, А+++

0 от 5 / 0 гласа

Без монтаж (+0.00лв.) Стандартен монтаж до 3 м. тръбен път.. (+300.00лв.)
1650.00 лв. 1740.00 лв. Спестявате 90 лв.
на 12 вноски по 154.00 лв.

Инверторен климатик Alpin ASW-50KTN Nordic 18 000 BTU, може да създадете идеалната климатична среда в помещения до 35 кв.м. Моделът впечатлява и с отопление до -25°С външна температура и висока енергийна ефективност А+++. Вграден WI-FI адаптер за контрол на климатика от всяка точка на света през интернет.

Усещане за прохлада без студен въздушен поток
охлаждане с Gentle Wind
Технологията за охлаждане Gentle Wind охлажда помещението като разпръсква въздух равномерно през хиляди микроотвори, така че няма неудобни студени течения, само меко течащ освежаващ въздух. С тази нова технология Alpin дава възможност на потребителите да живеят в комфортна и приятна среда на приятно охладен въздух.

Управлявай температурата от всякъде
Smart Life - Smart Home

Насладете се на по-интелигентно управление с пълен контрол с Alpin. Регулирайте температурата и променяйте настройките си по всяко време и навсякъде чрез приложението SmartLife-SmartHome.

Необходими са Wi-Fi връзка и акаунт в приложението SmartLife-SmartHome на Alpin. Wi-Fi комплектът е стандартно включен в моделите Elite, Pro и Nordic.

 

 

 


 

Биполярен йонизатор
B.I.G Ionizer
Окислените йони се разпространяват във въздуха, сблъсквайки се с бактерии и вируси. Насладете се на спокойствие, клинично доказано, че инактивира протеиновите структури и противодейства на токсините във въздуха.

UVC Стерилизация
Ултравиолетова стерилизация

Ултравиолетовата светлина предлага превъзходна ефективност в противодействието на токсините. Сертифицирана процедура за пречистване унищожава ДНК/РНК на вируси и бактерии - доставяйки стерилизиран въздух, без отрицателни странични ефекти.


Интелигентен въздушен поток

Иновативната климатична система гарантира, че хладният въздух е насочен нагоре за широкообхватно освежаване в стил „душ“. Топлият въздух се издухва надолу, за да се осигури по-завладяващ въздушен поток „в стил одеяло“. Въздухът се разпределя по-равномерно, като се избягва горещо и задушно или екстремно студено разпределение


Всички функции

 
 
Wi-Fi интелигентен контрол

Можете да управлявате дистанционно климатика, чрез Wi-Fi функцията, с помощта на приложението Inteligent AC и смарт мобилен телефон.

DC Инверторна технология

Чрез DC инверторната технология напрежението и токът на двигателя се контролират, за да се осигури ефективна работа и намаляване на вибрациите.

Йон генератор
Биполярен йон генератор ефективно унищожава вируси и бактерии за чист и здравословен въздух в помещението.

 

UVC Стерилизация
Ултравиолетовата светлина унищожава ДНК/РНК на вируси и бактерии, доставяйки стерилизиран въздух, без отрицателни странични ефекти.

 

 

Режим ЕКО
Климатикът достига зададената температура за най-кратко време, след което работи на ниска честота, поддържайки зададената температура, като в същото време намалява консумацията на енергия.

Охлаждане до -15°С
Уредът работи при оптимални условия в режим на охлаждане до външна температура от -15°С.

 

Отопление до -25°С
Уредът работи при оптимални условия в режим на отопление до външна температура -25°С.

 

Тих режим с 6 степенен вентилатор
При настройка на скоростта на вентилатора на вътрешното тяло в избрания режим на работа, потребителят може да избира между 6-те налични скорости.

 

Интелигентно размразяване
Цикълът на размразяване за почистване на леда на външното тяло и за възстановяване на функцията за отопление се активира автоматично, само когато е необходимо.

 

Лесно почистване
Вграденият въздушен филтър с висока плътност е лесен за достъп през горната част на вътрешното тяло, лесен за разглобяване и може да се почиства с вода.

 

Функция Нежен полъх
Чрез затваряне на вертикалните дефлектори, поради патентованата форма и разположението на отворите върху тях, климатикът генерира ламиниран въздушен поток, мек и удобен без да усещате неприятно подухване.

Коанда ефект
Въздушният поток равномерно и широко се разпределя отгоре надолу, като душ със студен въздух, в режим на охлаждане, и отдолу нагоре, като одеяло от топъл въздух, в режим на отопление.


4D въздушен поток
Възможно е да регулирате въздушния поток в 4 посоки, както вертикално, така и хоризонтално, чрез дистанционното управление.

Функция iFeel
Автоматична оптимизация на работата на климатика, чрез засичане на температурата на околната среда, с помощта на сензора в дистанционното управление.

Режим Super Turbo
С технологията Super Turbo Start, която позволява стартиране при висока честота от 100Hz, устройството достига зададената температура за 30 сек. в режим на охлаждане, и за 60 сек. в режим на отопление.

Таймер
Автоматичното включване/изключване на уреда е програмирано в режим на работа и при зададена от потребителя температура.

Функция Sleep
Оптимизира работата по време на сън, чрез автоматично регулиране на температурната крива, за да се увеличи комфорта на потребителя, като същевременно се пести енергия.

Модел: Alpin Nordic
Мощност BTU: 18 000
За помещения (кв.м): до 35 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 1.25-5.10-5.93
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 1.26
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 8.50
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A+++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 252
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 1.25-5.80-6.70
Консумирана мощност на отопление (kW): 1.33
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 4.60
SCOP / Енергиен клас на отопление: A++
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 799
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  ASW-50KTN
Размери  Ш х В х Д (mm): 820 х 305 х 192
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 25 / 29 / 33 / 38 / 43
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 10.5
Цвят: Бяло
ВЪНШНО ТЯЛО ASW-50KTN
Размери  Ш х В х Д (mm): 795 х 549 х 305
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 55
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 15
Тегло (кg): 25
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Китай
Работен диапазон на охлаждане (°C): -15 ~ +53
Работен диапазон на отопление (°C): -25 ~ +30
Гаранция:  24 месеца

Clicky