Хиперинверторен климатик Fujitsu-General ASHG12KG, 12000 BTU, A+++

3.95 от 5 / 55 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път (+0.00лв.)
2179.00 лв. 2549.00 лв. Спестявате 370 лв.
на 12 вноски по 203.37 лв.

Луксозните хиперинверторни стенни климатици на Fujitsu-General от серията KG отличават със стилен и изискан дизайн. Висока енергийна ефективност: A+++ в режим на охлаждане и режим на отопление. Вътрешното тяло на климатика предлага изключително тих режим на работа.

ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Тази серия на климатици General Fujitsu се характеризира като хиперинверторна, което означава, че регистрира много нисък разход на енергия и определя високия клас А+++ както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане.


ХИБРИДЕН ТОПЛООБМЕННИК

Ефективността на топлообменника е подобрена вследствие на постигната по-голяма плътност и по-голям диаметър на турбината, което води до по-високи коефициенти на трансформация, респективно по-ефективен топлообмен с по-ниска мощност.

СЕНЗОР ЗА ПРИСЪСТВИЕ

Когато в помещението не се отчита присъствието на хора, климатикът включва икономичен режим. Когато потребителят се върне в помещението, климатикът възстановява първоначално зададения режим.

КОМФОРТЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК

Голямата клапа осигурява по-плавно и равномерно разпределение на въздушния поток, както и по-безшумната работа на климатика.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОНЛАЙН КОНТРОЛ

Към този модел има възможност да се добави WiFi адаптер, който позволява управлението на климатика от разстояние посредством смартфон или таблет.

ФРЕОН R32

Хладилният агент е с по-нисък коефициент на глобално затопляне, което освен, че не вреди на околната среда и го прави екологичен, но и оказва позитивно влияние върху ефективността на работата на самия климатик.


Clicky