Термопомпа Дайкин Алтерма 3 M Моноблок

0 от 5 / 0 гласа

Защо да изберете термопомпа Daikin Altherma?

Термопомпата извлича енергията от околния въздух, за да отоплява, охлажда или загрява гореща вода в дома Ви. Делът на възобновяемата енергия е около 75%! Това означава, че с 1kW консумирано електричество получавате 4kW отоплителна мощност. Благодарение на компресора и хладилния агент, който прехвърля топлината от външния въздух във Вашия дом, се наслаждавате на зелена безплатна енергия, с ефективност на приложението до А+++.

Термопомпа Дайкин - ефективно решение за отопление

Какво е моноблокът Daikin Altherma 3M и какви са предимствата му?

Моноблокът е термопомпа с външно тяло, в което се помещава целият фреон от системата. При системата с моноблок няма вътрешно тяло, а само свързочна кутия и самостоятелен бойлер за битова гореща вода - предимство за случаите, при които няма достатъчно място за монтаж на вътрешно тяло. Външното тяло произвежда гореща вода за отопление и подгряване на бойлер, а Вие се наслаждавате на комфорта и тишината на Дайкин.

Подходящ е при новостроящи се сгради и големи реновации. Изходящата температура е подходяща за системи с подово отопление или термопомпени конвектори - ниската ѝ температура гарантира същият комфорт като при високотемпературните източници при значително по-малки експлоатационни разходи.

Дизайн от ново поколение

Подобреният дизайн на новият моноблок комбинира естетика, занижени нива на шумово налягане и компактни размери в едно. Благодарение на хладилния агент R-32 можете да се насладите на комфортно отопление и охлаждане при най-високи екологични стандарти.

Термопомпа Daikin Altherma 3M - компактното решение за дома

 

Комфортно отопление под контрол!

Новият Daikin Residential Controller App е създаден за съвременния динамичен човек! Можете да управлявате отоплението и охлаждането си директно от смартфона - дори и чрез гласови команди! 

Контролирайте комфорта си, създавайте собствени режими на работа и следете консумацията на енергия по всяко едно време и от всяка точка на света.

Daikin Residential Controller - контрол на термопомпа от смартфона


Clicky