Климатици от ново поколение Daikin Emura ( Дайкин Емура) 3 FTXJ-A

Нов модел инверторени климатици Дайкин от серията климатици Daikin FTXJ-A Emura (Емура) 3 цват бял, модел 2022 г. с екологичен фреон R-32,  който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, сребърен филтър и въздухопречиствателите улавят 99% от алергените като полени и акари. Безплатен Wi-Fi адаптер, който ви позволява да контролирате климатика от всяка точка и по всяко време с вашия смартфон или таблет.

Стенните климатици Daikin Emura се предлагат с капацитет от 7000, 9000, 12000, 16000, 18000 BTU така че да имате много възможности за правилен избор за вашия дом.

Забележителна комбинация от култов дизайн и инженерно съвършенство с елегантно изпълнение в матово кристално бяло
Благодарение на своята съвършена конструкция, Daikin Emura бе награджаван много пъти
Премахване на алергени със сребро и въздухопречиствателен филтър: улавя алергени като полени и акари от прах. Филтърът премахва полени и акари на 99% или повече.
Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет
Практически безшумен: функционирането на уреда почти не се чува. Нивото на звуково налягане спада до 19 dBА
Интелигентно око за 2 области: въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек; ако не са засечени хора, уредът автоматично ще превключи на енергоефективна настройка.
Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност
Стойности на сезонна ефективност до A+++ при охлаждане и отопление благодарение на неговата съвременна технология и вградена интелигентност.
Триизмерният въздушен поток съчетава автоматичното вертикално и хоризонтално въртене на жалузите за циркулация на потока от студен или топъл въздух до самите ъгли дори на големи помещения.