Инверторен климатик Toshiba Edge RAS-B13G3KVSG-E, 13000 BTU, A+++

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път (+0.00лв.)
2299.00 лв. 2549.00 лв. Спестявате 250 лв.
на 12 вноски по 214.57 лв.
Инверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E1 притежава най-високия клас на енергийна ефективност A+++ на охлаждане и отопление. С него създавате перфектен климат за вашия дом или офис при ниски разходи за електроенергия. Моделът е подходящ за помещения до 26 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн в два цвята - бял и черен, изключително тихо външно тяло, вградено wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

Режим „Висока мощност“

Режим „Висока мощност“ Ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото спадане или покачване на външната температура се отразява както на вътрешната температура, така и на мощността на климатика. За да изключите тази функция, трябва да натиснете повторно бутона на дистанционното управление.

Режим ECO

Функцията ECO дава възможност да се намали консумираната енергия в режим на охлаждане и отопление. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1⁰C на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява с 1⁰C на всеки 2 часа. Функция ECO повишава енергийната ефективност и понижава консумацията на електроенергия.

Временен режим на работа

Функцията „Временен режим на работа“ се включва с бутон Reset на вътрешното тяло в случаите, когато дистанционното управление е повредено или няма батерии. При активиране на този режим климатикът работи на автоматична скорост на вентилатора при температура от 25⁰C. Деактивирането на функцията се извършва отново от бутон Reset.

Таймер

Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните ви предпочитания.

Автоматично рестартиране

Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самопочистваща функция при охлаждане

Самопочистващата функция се активира след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

Функция „ONE-TOUCH“

Функцията „One-touch“ Ви позволява да запаметите предпочитаните от вас температура, сила на вентилатора и посока на въздушния поток и да ги използвате винаги, когато пожелаете, като само натиснете бутона „One-touch“.

Режим „Комфортен сън“

При активиране на режим „Комфортен сън“ въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. При охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1⁰C на всеки 2 часа, а при отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

Управление на два климатика едновременно

Тази функция ви предоставя възможност за независимо управление на два климатика, инсталирани близо един до друг, от едно дистанционно управление.

Промяна на мощността

Тази функция ви позволява да намалите мощността до 75 или 50%, за да предотвратите прекъсването на електрозахранването, когато към мрежата са включени и други уреди. Колкото по-ниска е мощността, толкова по-големи са икономиите, което удължава експлоатационния живот на компресора.

Работен режим при температура 8⁰C

Тази функция следи температурата в помещението и при спадане под 8⁰C се включва автоматично в режим на отопление. Това ще предотврати замръзване на тръби, както и евентуални наводнения или други щети, причинени при замръзване.

Ultra-Pure филтър за пречистване на въздуха

Премахва 94% от вредните частици и микроорганизми и осигурява чист и свеж въздух в помещението.

Модел: EDGE
Мощност BTU: 13 000
За помещения (кв.м): до 27 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 1.00-3.50-4.10 
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 0.90
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 8.60
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A+++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 145
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 1.00-4.20-5.30
Консумирана мощност на отопление (kW): 1.08
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 5.10
SCOP / Енергиен клас на отопление: A+++
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 878
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  RAS-B13G3KVSG-E
Размери  Ш х В х Д (mm): 800 х 293 х 226
Ниво на звуково налягане dB(A): 19 / 25 / 33  / 40
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 10
Цвят: Бял
ВЪНШНО ТЯЛО RAS-13J2AVSG-E
Размери  Ш х В х Д (mm): 780 х 550 х 290
Ниво на звуково налягане на dB(A): 48
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 10
Тегло (кg): 30
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Тайланд
Работен диапазон на охлаждане (°C): -15 ~ +46
Работен диапазон на отопление (°C): -15 ~ +24
Гаранция:  60 месеца

Clicky