Инверторен климатик Midea BreezeleS - Ефективна климатизация от ново поколение

Насладете се на ефективна климатизация от ново поколение, която ще отговори на всички Ваши изисквания.

Инверторният климатик Midea BreezeleSS разполага с иновативна технология и множество функции, за да задоволи нуждите и на най-взискателните потребители. Той разполага с Quattro Full DC инверторен компресор, благодарение на който постига максимална производителност при минимална консумация. Насладете се на ефективна климатизация от ново поколение, достигаща A+++ при охлаждане и А++ при отопление.

BreezeleSS е изключително тих и се отличава със забележителен стилен дизайн. Този модел е подходящ за климатизация както на дома, така и на търговски обекти и офиси, а широкият му работен диапазон позволява ефективно отопление и охлаждане в региони с ниски и високи температурни показатели.

Равномерно разпределение на въздушния поток

Благодарение на иновативният дизайн на Twin Flap технологията, вътрешното тяло предлага равномерно разпределение на въздушния поток чрез 7928 двойни наноотвора и странични въздушни отвори S-Wing. Осигурете си перфектно и ненатрапчиво охлаждане през горещите дни, съчетано с деликатна и безшумна работа на системата.

Климатиците от серията BreezeleSS разполагат и с 3D въздушен поток, което ги поставя сред първите сплит системи, осигуряващи странично отвеждане на въздуха. Иновативният панел на вътрешното тяло е проектиран така, че въздухът да се разпространява напред и встрани, а S-образната му странична форма осигурява допълнителна ефективност при равномерното разпределянето на въздушния поток.

Ниска консумация на енергия

Климатиците от серията BreezeleSS работят с най-новия и енергоефективен хладилен агент – R32. Благодарение на него и иновативната инверторна технология Quatrro на Midea, климатичната система предлага качествена и ефективна работа и свръхниска консумация на енергия.

Възможност за WiFi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Допълнителни функции

Режим ECO

Midea BreezeleSS е оборудван с енергоспестяващата технология ECO, която перфектно допълва високоефективната инверторна система. Чрез нея можете да се насладите на комфортна прохлада, като същевременно разходът на енергия се намалява до 60%.

Функция Gear

Климатикът предлага три опции за работна мощност - 50%, 75% и 100%. Благодарение на това можете да регулирате директно консумацията на енергия в режим на охлаждане.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

Функция Follow Me

Дистанционното управление на климатика разполага с вграден сензор, който отчита температурата в областта, в която се намира. Чрез тази функция се регулира по-точно стайната температура, за да се осигури необходимия комфорт.

Отопление при 8°C

С тази функция можете да си осигурите постоянна температура до 8°C в режим отопление през зимата, като по този начин ще предпазите дома си от прекомерно изстиване. Тя е изключително подходяща, когато дълго отсъствате от помещението и искате да предотвратите замръзването на тръбите и растенията през студените зимни дни.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Откриване на изтичащ хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Йонизиращ филтър

Йонизиращият филтър убива бактериите и редуцира значително броя им чрез разрушаване на клетъчната стена.

Троен филтър

Комбинация от 3 филтъра за пречистване на въздуха и неутрализиране на вредните микроорганизми и бактерии в климатизираното помещение.

Автоматично самопочистване

По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

Функция за автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

Запомняне позицията на жалузите

При изключване на системата се запаметява последната позиция на хоризонталната клапа и при стартиране автоматично се възобновява същата позиция.

Midea BreezeleSS е решение от ново поколение, което ще Ви впечатли с възможностите на иновативната си технология, ефективността на различните енергоспестяващи и подобряващи комфорта режими и стилния си дизайн.