Инверторен климатик AUX Q-PLUS ASW-H12C5A4/BQA, FRESH AIR 12000 BTU, A++

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път
1349.00 лв. 1419.00 лв. Спестявате 70 лв.
на 12 вноски по 125.91 лв.

Стилният дизайн на инверторните климатици AUX Q-PLUS + крие иновативна Wind free технология, която намалява неприятното усещането за студено течение. С тях ще се радвате на комфортно отопление и охлаждане. Моделите от серията са снабдени с модул за вентилация на помещението, който доставя пресен въздух, като го пречиства чрез HEPA филтър и UV стерилизация, която неутрализира вредните бактерии и вируси.

Иновации, комфорт и качество

Инверторните климатици AUX Q-PLUS са създадени да отговарят на всички важни изисквания при избора на климатична система и да осигурят максимален комфорт. С тях ще забравите за силната въздушна струя и неприятното усещане за студено течение, благодарение на патентованата технология на AUX, при която въздушният поток от вътрешното тяло преминава през множество микроотвори. Моделите от серията се отличават с изключително стилен дизайн и елегантни линии. Снабдени са с филтър за пречистване на въздуха и интелигентно wi-fi управление. Нежната въздушна струя и ниските нива на шум гарантират вашия комфорт през всеки сезон и по всяко време на денонощиет

Wind Free – без студени течения

Моделите Q-PLUS от професионалната серия на AUX са най новата разработка на компанията. Специално е наблегнато на комфортното охлаждане и отопление. В режим на охлаждане въздушната струя минава през специално изработено витло, в което има много на брой малки отвори, проектирани по патентована технология, позволяваща на струята да премине, без на изхода да се усеща студено течение.

Плазмен филтър

Инверторният климатик AUX  ще се погрижи за перфектния климат и качеството на въздуха във вашия дом или офис благодарение на вградения плазмен филтър. Студената плазма елиминира праха, премахва миризмите и задимяването, като по този начин осигурява по-чист въздух и здравословна среда в помещението.

Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците от серия Q-PLUS на AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. Необходимо е единствено да следвата инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

4D въздушен поток

За най-високо ниво на комфорт и еднаква температура във всеки ъгъл на стаята, климатиците от серията Q+ на AUX са снабдени с функцията „4D въздушен поток“, която предоставя възможността за управление на въздушния поток в 4 посоки – по вертикала и по хоризонтала.

Самопочистване

Климатиците AUX Q-PLUS разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.

Многостепенен вентилатор

За да се достигнат най-високите стандарти за комфорт при охлаждане и отопление, климатиците от серията Q- + предлагат възможност за плавно регулиране на силата на въздушната струя, давайки ви възможност да изберете от 5 различни нива.

Модел: Q-PLUS
Мощност BTU: 12 000
За помещения (кв.м): до 22 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 0.80-3.60-4.20
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 1.19
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 6.10
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 179
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 0.80-3.60-4.30
Консумирана мощност на отопление (kW): 1.20
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 4.00
SCOP / Енергиен клас на отопление: A+
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 938
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  ASW-H12C5C4
Размери  Ш х В х Д (mm): 960 х 305 х 217
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 27 / 32 / 43
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 11.5
Цвят: Бяло
ВЪНШНО ТЯЛО BQAR
Размери  Ш х В х Д (mm): 705 х 530 х 279
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 53
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 10
Тегло (кg): 22.5
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Китай
Работен диапазон на охлаждане (°C): -15 ~ +50
Работен диапазон на отопление (°C): -15 ~ +24
Гаранция:  24 месеца

Clicky