Инверторен климатик Aux Halo ASW-H18E3D4, 18000 BTU, A+++

0 от 5 / 0 гласа

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Инверторен климатик AUX HALO ASW-H18E4D4 / HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A++) и стилният дизайн са само част от предимствата. Моделът е подходящ за помещения до 35 кв. м. и се предлага с вграден WI-FI модул, 4D въздушна струя, UV лампа и комбинация от 3 филтиращи системи.

Инверторни климатици AUX Halo

Направете дома си по-добър с AUX! Климатиците от серия Halo предлагат висока енергийна ефективност и стилен дизайн . С Wi-Fi управление и равномерно разпределение на въздушния поток те се грижат за вашия комфорт през всеки сезон, а системата за пречистване на въздуха с 3 филтъра спомага за по-здравословна среда

Най-висок енергиен клас на AUX

Климатиците от серията Halo са с най-висок енергиен клас А+++ при охлаждане и А++ клас при отопление. Освен грижа за околната среда, климатик ASW-H12C5B4/HAR3DI-D0 ще се погрижи и за намаляване на сметките Ви за електричество

Комбинация от 3 филтъра

Високата енергийна ефективност подобрява финансовото Ви състояние, а чистият въздух – здравето Ви. Климатиците от серията Halo на AUX са окомплектовани с 3 филтъра, които пречистват по възможно най-добрия начин въздуха в стаята, запазвайки го свеж и здравословен.

Режим „Ваканция“ – поддържане на 8 ºС

Насладете се на незабравима зимна ваканция, без да се притеснявате за дома си. В този режим климатикът ще поддържа минимална температура от 8 ºС, предотвратявайки свръх охлаждане на жилището Ви, което пък ще спести енергия и средства за повторното му затопляне при завръщането Ви от почивка.

Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците от серия Halo на AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. Необходимо е единствено да следвата инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

4D въздушен поток

За най-високо ниво на комфорт и еднаква температура във всеки ъгъл на стаята, климатиците от серията Halo на AUX са снабдени с функцията „4D въздушен поток“, която предоставя възможността за управление на въздушния поток в 4 посоки – по вертикала и по хоризонтала.


Clicky