Въздухопречиствател LG PuriCare AS95GDWV0

0 от 5 / 0 гласа

2499.00 лв.
на 12 вноски по 233.24 лв.

Въздухопречиствател LG PuriCare осигурява много свеж и чист въздух премахвайки невидимите замърсители, които се носят във въздуха със свойта 6 степенна филтрация.

360* Пречистване

PuriCare има отличен цилиндричен дизайн и предлага най-модерна технология за пречистване на въздуха на пазара благодарение на системата LG 360* Total Care Filter System.

Clean Booster

Функцията Clean Booster помага на LG PuriCare да генерира чист въздух на разтояние 7,5 метра, което позволява да се обхванат дори големи зали.

6 степенна филтация

LG PuriCare има два сензора-един за миризма и един за прах. Въздухат в помещението преминава през 360* филтрираща система, която има 6 степени на пречистване на фини прахови частици и вредни миризми.

Умен дисплей

LG PuriCare показва концентрацията на фини прохови частици и миризми в цвят и цифри. Той разполага с PM 1.0 сензор, което осигурява лесно достъпна и много прецизна информация.

PM 1.0 осигурява точна информация за концентрацията на фини прахови частици и миризми във вашият дом благодарение на умните PM 1.0 сензори, като в зависимост от качеството на въздуха се задават параметрите на въздушният поток и режима на работа на пречиствателя.

Грижа за бебета

Благодарение на независимо работещата си долна половина LG PuriCare пречиства въздуха в ниските зони на помещението, където играят бебетата и малките деца.

Smart ThinQ контрол 

Винаги имате контрол, без значение къде се намирате.

Приложението за онлайн контрол ThinQ - WiFi  може да контролира и наблюдава състоянието на вашата климатична инсталация. Гласово управление с Google Assistant и Amazon Alexa.


Clicky