Защо да изберете климатици Aux

Гарантирано отопление при ниски температури

С климатиците AUX имате сигурно отопление дори при външна температура до -20 °C. Те притежават интелигентна система за размразяване, която затопля външното тяло и по този начин не позволява образуването на лед по него, а това гарантира ефективна и безотказна работа в най-студените зимни дни. С AUX вашият дом остава топъл през най-мразовитите нощи на годината.

DC инверторна система

Инверторният ротационен компресор, използван в климатици AUX, гарантира надеждна работа на устройствата, като осигурява висока енергийна ефективност при ниски експлоатационни разходи и нива на шум. AUX разработва 4-то поколение управление, оборудвано с прецизен интелигентен чип, благодарение на което се намалява консумацията на енергия.

Екосъобразни

Всички климатици AUX използват най-новия екологично чист хладилен агент R-32 и инверторна технология, благодарение на която постигат високи параметри на енергийна ефективност. Компанията не спира да усъвършенства производствения процес и да инвестира в научно изследователска дейност, за да предостави конкурентни решения за високотехнологична и екологична климатизация.

Smart технология

За по-голямо удобство климатиците AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на Wi-Fi контролер. Това позволява бързо и лесно да задавате настройки на системата от своя смартфон, където и да сте, за да имате перфектна температура, щом се приберете у дома. Моделите на марката разполагат с още интелигентни функции като самопочистване, индикация за грешки, отопление против замръзване и други, които имат за цел да осигурят по-висока ефективност и по-голям комфорт.

Комфорт и свеж въздух

Инверторните климатици AUX предлагат многостепенна система за филтриране, която осигурява чист въздух. Различните модели са оборудвани с различен тип и брой филтри, сред които: плазмен, с активен въглен или филтър с витамин C. Те улавят праха и замърсителите, като по този начин осигуряват по-здравословна среда. Премиум серията AUX Q-Plus разполага със специален модул, който вкарва в помещението свеж въздух от външната среда и едновременно с това го пречиства от вредните частици.

Надежност и издръжливост

Външните тела на климатици AUX са изработени със специално антикорозионно покритие, което осигурява дълъг експлоатационен живот от 15 години, дори в региони с голяма влажност. Горещо поцинкованата стоманена плоча се напръсква с прахообразен материал от чист полиестер при висока температура, което предотвратява процесите на корозия и образуването на ръжда. AUX използва технология на запечатване на структурата на корпуса, което предпазва външните тела от насекоми и увеличава прахоустойчивостта.