Инверторен климатик LG Artcool AC12BK NSJ / AC12BK UA3 - черен, 12000 BTU, A++

0 от 5 / 0 гласа

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Климатикът Artcool на LG BlackUVnano™ AC12BK.NSJ / AC12BK.UA3 е проектиран с минималистичен и базов стил така, че да се впише хармонично в интериора на вашия дом.

Климатикът Artcool на LG Black UVnano™ AC12BK.NSJ / AC12BK.UA3 е проектиран с минималистичен и базов стил така, че да се впише хармонично в интериора на вашия дом. Огледалното стъкло на челната страна на продукта отразява околната среда, за да подчертае интериора и целостта и да осигури неподвластна на времето красота чрез солидността на стъкления материал. Инверторният компресор непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Освен това инверторният компресор с енергоспестяващия си работен диапазон често спестява повече енергия от традиционния компресор. Благодарение на инверторния компресор въздухът се издухва по-далеч и по-бързо. Повече от 3 милиона йони стерилизират не само въздуха, преминаващ през климатика, но също и вредните вещества и миризми около уреда. Доказано е, че йонизаторът стерилизира на 99% от полепналите бактерии за 60 минути. (Стерилизира над 99,9% от ешерихия коли за 30 минути и над 99,6% от стафилококус ауреус за 60 минути). Премахва 99,99%* от бактериите с UV LED светлина, за да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и свеж. Йонизатора Plasmaster, oставя Вашето пространство чисто от бактерии, като ефективно премахва 99%* от полепналите бактерии и дезодорира**. Автоматичното почистване, което е посредством вътрешно почистване, автоматично изсушава всяка влага в климатика, за да гарантира, че винаги ще е чист. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията.

DUAL Inverter Compressor™ на LG разрешава проблемите с несъответствията, неефективността и шума, в резултат на което получавате климатик, който охлажда по-бързо, експлоатира се по-дълго и да работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време. Можете да управлявате своя климатик по всяко време и от всяко място със снабдено с Wi-Fi функция устройство и приложението на LG за управление на домашните уреди.

„Smart Diagnosis“ (Интелигентна диагностика) позволява на потребителите лесно да получават информация за настройката, монтажа, отстраняване на проблеми и друга информация директно от смартфона си. Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа.

*Тестът на TÜV Rheinland, проведен в съответствие с ISO 20743:2007, потвърди, че светодиодите на UVnano премахват 99,99% от бактериите стафилококус ауреус (Staphylococcus aureus), стафилококус епидермидис (Staphylococcus epidermidis) и клебсиела пневмония (Klebsiella pneumoniae) от вентилатора на климатика след излагане на светодиодните UV светлини, разположени под вентилатора, в рамките на 4 часа. Тестваните модели включват S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) и S3NM24K21GA (SK). Резултатите от теста не означават, че климатикът освобождава въздух, който е 99,99% без бактерии. Ефективността при отстраняването на бактерии може да бъде различна в реални условия.

 

**Тестът на TÜV Rheinland потвърди, че йонизаторът Plasmaster™Ionizer+ премахва до 99% от прилепналите бактерии (стафилококус ауреус (Staphylococcus aureus), ешерихия коли (Escherichia coli) и псевдомонас аеругиноза (Pseudomonas aeruginosa)) в тестова зала с големина 30 куб.м. Тестваният модел е SW09BAJWAN.


Clicky