Монтаж на климатици Пазарджик

За удобство на своите клиенти, Димекс клима Еоод поддържа собствени монтажни групи, с дългогодишен опит в сферата. Всички монтажни групи са преминали през специализирано обучение за монтаж на климатична техника. Освен това са оборудвани с необходимата монтажна техника, което гарантира качество на извършваните услуги. 

Високия професионализъм се дължи на мотивирания екип с който Ви даваме възможността да се насладите на висококачествената техника предлагана от нас. 

Важна информация преди монтаж

Подгответе помещението за монтажна дейност:

1. По възможност покрийте техника, мебели, лични вещи за да ги предпазите от запрашаване. При извършването на монтажа се отделя голямо количество строителен прах.

2. Покрийте пода с картон, найлон или друг тип покривало, което ще предпази подовата настилка от евентуални наранявания и замърсявания. Нашите техници работят внимателно, но е възможно непредвидено нараняване. Техниците работят без калцуни, за да осигурят своята безопасност и тази на клиента и неговото имущество. Изкуственият материал на калкцуните е често предпоставка за инциденти.

3. Осигурете достъп до стената на която ще се монтира климатика. Нашите техници нямат ангажимент да разместват или преместват мебелите за да извършат монтажа. В случай, че помещението не е подготвено и се наложи повторно посещение, може да бъдете таксуван за второ посещение.

Професионален монтаж означава високо качество и гаранция на монтажните дейности. Нашите техници притежават сертификат за работа с фреони и са обучени да монтират и сервизират съгласно изискванията и стандартите за работа с климатична и отоплителна техника.

Професионален монтаж означава високо качество и гаранция на монтажните дейности. Нашите техници притежават сертификат за работа с фреони и са обучени да монтират и сервизират съгласно изискванията и стандартите за работа с климатична и отоплителна техника.

Какво трябва да знаете за изпълнението на монтажните дейности:

  1. Стандартния монтаж на климатик отнема приблизително 2 часа.
  2. В 14 до 16 ч. не извършваме шумни дейности. Ако само тогава можем да монтираме, моля погрижете се да уведомите съседите.
  3. Използваме пробивна техника и вакуум помпа, които се захранват от електрическата мрежа. Погрижете се в помещението да е налично електрическо захранване. 
  4. Когато предложената от нас оферта включва безплатен монтаж, се има предвид безплатен стандартен монтаж съгласно описаните по-долу условия:

Монтаж на климатици от Димекс клима ЕООД

Цени за стандартен монтаж на климатик стенен тип:

Монтаж на климатик до 14000BTU ? лв.
Монтаж на климатик от 15000BTU до 24000BTU ? лв.
Монтаж на климатик над 24000BTU ? лв.
 

Цени за стандартен монтаж на климатик тип колонен, касетъчен, таванен, подов:

Монтаж на климатик от 9000 BTU до 24000 BTU ? лв.
Монтаж на климатик от 25000 BTU до 60000 BTU ? лв.
 

Цени за монтаж на мултисплит системи с до 5 вътрешни тела

Монтаж на външно тяло на мултисплит система- 1бр лв.
Монтаж на вътрешно тяло на мултисплит система- 1бр /до 14000BTU/ лв.
Монтаж на вътрешно тяло на мултисплит система- 1бр /от 15000 до 24000BTU/ лв.
Тръбен път на л.м  до 14000BTU- за всеки започнат метър лв.
Тръбен път на л.м  от 15000 до 24000BTU – за всеки започнат метър лв.