Монтаж на климатици Пазарджик

За удобство на своите клиенти, Димекс клима Еоод поддържа собствени монтажни групи, с дългогодишен опит в сферата. Всички монтажни групи са преминали през специализирано обучение за монтаж на климатична техника. Освен това са оборудвани с необходимата монтажна техника, което гарантира качество на извършваните услуги. 

Високия професионализъм се дължи на мотивирания екип с който Ви даваме възможността да се насладите на висококачествената техника предлагана от нас. 

Важна информация преди монтаж

Подгответе помещението за монтажна дейност:

1. По възможност покрийте техника, мебели, лични вещи за да ги предпазите от запрашаване. При извършването на монтажа се отделя голямо количество строителен прах.

2. Покрийте пода с картон, найлон или друг тип покривало, което ще предпази подовата настилка от евентуални наранявания и замърсявания. Нашите техници работят внимателно, но е възможно непредвидено нараняване. Техниците работят без калцуни, за да осигурят своята безопасност и тази на клиента и неговото имущество. Изкуственият материал на калкцуните е често предпоставка за инциденти.

3. Осигурете достъп до стената на която ще се монтира климатика. Нашите техници нямат ангажимент да разместват или преместват мебелите за да извършат монтажа. В случай, че помещението не е подготвено и се наложи повторно посещение, може да бъдете таксуван за второ посещение.

Професионален монтаж означава високо качество и гаранция на монтажните дейности. Нашите техници притежават сертификат за работа с фреони и са обучени да монтират и сервизират съгласно изискванията и стандартите за работа с климатична и отоплителна техника.

Професионален монтаж означава високо качество и гаранция на монтажните дейности. Нашите техници притежават сертификат за работа с фреони и са обучени да монтират и сервизират съгласно изискванията и стандартите за работа с климатична и отоплителна техника.

Какво трябва да знаете за изпълнението на монтажните дейности:

  1. Стандартния монтаж на климатик отнема приблизително 2 часа.
  2. В 14 до 16 ч. не извършваме шумни дейности. Ако само тогава можем да монтираме, моля погрижете се да уведомите съседите.
  3. Използваме пробивна техника и вакуум помпа, които се захранват от електрическата мрежа. Погрижете се в помещението да е налично електрическо захранване. 
  4. Когато предложената от нас оферта включва безплатен монтаж, се има предвид безплатен стандартен монтаж съгласно описаните по-долу условия:

Монтаж на климатици от Димекс клима ЕООД

Цени за стандартен монтаж на климатик стенен тип:

Монтаж на климатик до 14000BTU 300 лв.
Монтаж на климатик от 15000BTU до 24000BTU 360 лв.
Монтаж на климатик над 24000BTU 400 лв.
 

Цени за стандартен монтаж на климатик тип колонен, касетъчен, таванен, подов:

Монтаж на климатик от 9000 BTU до 24000 BTU 360 лв.
Монтаж на климатик от 25000 BTU до 60000 BTU 500 лв.
 

Цени за монтаж на мултисплит системи с до 5 вътрешни тела

Монтаж на външно тяло на мултисплит система- 1бр 100лв.
Монтаж на вътрешно тяло на мултисплит система- 1бр /до 14000BTU/ 50лв.
Монтаж на вътрешно тяло на мултисплит система- 1бр /от 15000 до 24000BTU/ 80лв.
Тръбен път на л.м  до 14000BTU- за всеки започнат метър 55лв.
Тръбен път на л.м  от 15000 до 24000BTU – за всеки започнат метър 65лв.