Инверторен климатик LG PC12SQ.NSK/UL2 Standard PLUS Wi-Fi 18000 BTU

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
Продукт с безплатен монтаж (+0.00лв.)
1949.00 лв. 2149.00 лв. Спестявате 200 лв.
на 12 вноски по 181.91 лв.

Инверторен климатик LG PC18SQ.NSK/UL2 от серията Standard се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия и цена. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А++. DUAL Inverter Compressor™ на LG разрешава проблемите с несъответствията, неефективността и шума, в резултат на което получавате климатик, който охлажда по-бързо, експлоатира се по-дълго и да работи по-тихо. С 10-годишната гарантирана работа на компресора, потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

Висока ефективност

Климатиците LG са предзначени като за охлаждане така и за отопление. LG STANDART WIN DUAL Inverter е с достъпна цена и в същото време опазва околната среда. Климатикът използва ново поколение хладилен агент R-32 и е с оптимизиран компресор. А високата енергийна ефективност означава за вас и по ниска сметка за електоенергия.

Нисък шум

Климатичната система LG STANDART WIN DUAL Inverte работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън.

Дизайн и функционалност

Тънък и изчистен дизайн само 18.9 см. дебелина. Лесна подръжка на филтъра. LG STANDART  Inverter разполага с Led дисплей, който показва зададената температура, текущо потребление и може да се изключва през ноща.

WiFi ThinQ контрол (вграден)

Винаги имате контрол, без значение къде се намирате.

Приложението за онлайн контрол ThinQ - WiFi  може да контролира и наблюдава състоянието на вашата климатична инсталация. Гласово управление с Google Assistant и Amazon Alexa.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден