За нас

От създаването си, фирма Димекс клима е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника. От самото начало фирмата се концентрира върху продуктовата гама на Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu, Gree и други висококачествени марки и продукти, заема се с проектиране, предлагане и обслужване на тази висококачествена техника.

Стратегия за развитие

Oсновен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови, промишлени сплит и мултисплит климатични системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. В тази връзка фирмата не пести средства за обучение на собствения си персонал. Всяка година служителите минават обучения и запознанство с предлаганите от нас марки и модели климатични системи.

Персонал

Служителите на фирмата имат издадени сертификати за правоспособност за работа с фреони на климатична техника, изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради. Димекс клима стриктно спазва последните технологични изисквания за опазване на околната среда и безопасна работа по изисквания на Българското законодателство.

Доверие

В последните години в интернет пространството се появиха така наречените "еднодневни фирми" без офиси, без собствени екипи за монтаж и сервиз, но в същото време предлаганата от тях техника е с много по ниска цена от нашата и дори с монтаж в цяла България. Всяка климатична техника има свойте изисква за монтаж, и само обучени специалисти могат да извършват правилна инсталация.

В същото време се натъкваме на "домашни майстори" , който монтират климатици без никаква клалификация и опит, което води до бързото влошаване на качеството на работата на вашата климатична система. Тези "майстори" не плащат даници, осигуровки, заплати, с което техните цени са много по ниски. Те Ви монтират климатична техника без никаква гараниця, защото за да поддържаш една система тряба да си оторизиран от фирмата вносител на дадената марка.

* Ние от Димекс клима съветваме да закупувате климатици само и единствено от оторизирани фирми на определена марка, които ще намерите на сайтовете на фирмите вносител:

Daikin - https://www.daikin.bg

Fuji Electric - https://fujielectric.bg/bg/

Mitsubishi Electric - https://climacom.com/bg

General-Fujitsu - https://fujitsu-general.bg/

Midea - https://www.midea.bg/bg/