Инверторен климатик KAISAI GEO KGE-12GRGI, 12000 BTU, A++

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път
1449.00 лв. 1529.00 лв. Спестявате 80 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

на 12 вноски по 135.24 лв.

Инверторен климатик стенен KAISAI GEO KGE-12GRGI/KGE-12GRGO е е перфектна комбинация от модерен дизайн с най-висок клас на енергийна ефективност A +++ в режим на охлаждане и A ++ в режим на отопление. Филтърът със студeна катализация пречиства въздуха от вредни химикали и газове като въглероден оксид, сероводород, амоняк, бензен и формалдехиди. Функцията за пречистване на въздуха се допълва от Био Хепа филтър, който ефикасно улавя до 99% от праховите частици, вируси, гъбични клетки и бактерии с размер по-малък от 0.3 микрона.

Висока ефективност

Стенният климатик KAISAI Geo е перфектна комбинация от модерен дизайн с най-висок клас на енергийна ефективност A +++ в режим на охлаждане и A ++ в режим на отопление

Йонизатор

Благодарение на вградения йонизатор, излъчваните от климатика йони разграждат частиците прах, акари, плесени, бактерии и вируси, като ги елиминират от въздуха. Допълнително предимство е овлажняването на въздуха, което оказва положителен ефект върху кожата и дава приятно усещане на свежест в климатизираната стая.

WiFi управление (Вграден)

Удобството за потребителя е гарантирано, благодарение на стандартно вградения WiFi модул, който позвоялва да контролирате уреда от разстояние, така и чрез практични функции като 3D въздушен поток, осигуряващ оптимална циркулация на въздуха и равномерно разпределение на температурата в помещението.

Пречистване на въздуха

Използвайки специализирана филтрация, климатикът не само охлажда и отоплява, но и ефективно пречиства въздуха. Филтърът със студeна катализация пречиства въздуха от вредни химикали и газове като въглероден оксид, сероводород, амоняк, бензен и формалдехиди. Функцията за пречистване на въздуха се допълва от Био Хепа филтър, който ефикасно улавя до 99% от праховите частици, вируси, гъбични клетки и бактерии с размер по-малък от 0.3 микрона.

Самопочистване и Топъл старт

Самопочистване, при което след изключване на климатика в режим на охлаждане вентилаторът продължава да работи известно време и не позволява образуването на мухъл и плесен в топлообменника. Топъл старт, при който не се изпуска хладен въздух при стартиране на режим на отопление.


Clicky