Инверторен климатик Daikin Stylish Черно Дърво FTXA20BT/RXA20A, 8000 BTU, A+++

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път (+0.00лв.)
3549.00 лв. 3949.00 лв. Спестявате 400 лв.
на 12 вноски по 331.24 лв.

Инверторен климатик DAIKIN FTXA20BT/RXA20A STYLISH 8000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH цват черно дърво с екологичен фреон R-32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн. Stylish използва технологията Flash Streamer за отстраняване на вируси и бактерии.

Максимална ефективност

Stylish преодоставя най-високата ефективност в дизайнерският сегмент А+++ както в отопление така и за охлаждане. Благодарение на конструкцията си от изцяло нови компоненти, Stylish е един от най-енергийно ефективните климатици, предлагани на пазара днес. Освен това, хладилният агент R-32 гарантира по-висока енергийна ефективност и по-ниско въздействие върху околната среда.

Интелигентен и ефективен дизайн

Stylish поддържа своя чар дискретно: с размери от само 798(ш) x 189(д) x 295(в) mm, това е най-тънкото и най-компактното вътрешно тяло

Свеж и чист въздух

Stylish използва технологията Flash Streamer за отстраняване на частициалергени и миризми от вътрешността на климатика и за осигуряване най-високо качество на въздуха в помещението.

 

Мрежовият сензор „око“ поддържа постоянна стайна температура

Stylish използва мрежов сензор „око“ за измерване на температурата на повърхността в помещението, за да създаде по-комфортен климат.След като определи текущата стайна температура, мрежовият сензор „око“ равномерно разпределя въздуха в помещението, преди да превключи към модел на въздушен поток, насочващ топъл или студен въздух към зони, в които е необходим.

Оптимизиран въздушен поток за перфектен комфорт

Stylish използва специално проектирани клапи за създаване на ефекта на Коанда, оптимизиращ въздушния поток за комфортен климат. С помощта на специално проектирани клапи, по-фокусираният въздушен поток дава възможност за по-добро разпределение на температурата в цялото помещение. Това става по следния начин: Stylish определя модела на въздушния поток на базата на това дали в помещението е нужно отопление или охлаждане. Когато Stylish е в режим на отопление, две клапи насочват въздуха надолу (вертикален въздушен поток). Когато е в режим на охлаждане, клапите придвижват въздуха нагоре (въздушен поток под тавана на помещението). Чрез създаване на два различни модела на въздушен поток, Stylish предотвратява въздушните течения и осигурява по-постоянна и комфортна стайна температура за обитателите.

 

Stylish и технологията в действие

Stylish използва вентилатор с нов дизайн за оптимизиране на въздушния поток за по- висока енергийна ефективност с ниски нива на шум. За постигане на по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилатор, който работи ефективно в компактните размери на Stylish. Заедно вентилаторът и топлообменникът постигат отлична енергийна ефективност, но работят при ниво на звука, което е практически безшумно за хората. Stylish съчетава атрактивен дизайн с изключителна функционалност: отличното управление навъздушния поток заедно с управлението на охлаждането и влажността гарантират комфортно движение на въздуха в цялото помещение.

WiFi управление (Вграден)

Винаги имате контрол, без значение къде се намирате. Вграден онлайн контролер за свързване с гласов контрол чрез Амазон, Алекса и Гугъл Асистант.

Приложението за онлайн контрол на Дайкин може да контролира и наблюдава състоянието на вашата климатична инсталация и Ви позволява да:

Наблюдавайте

  - Статусът на вашият климатик.

  - Графиките за консумация на енергия.

Управлявайте

  - Режим на работа, зададената температура, скороста на вентилатора и режимът на пълна мощност.

Планирайте

  - Планирайте настройките на температурата и режим на работа с до 6 действия на ден за 7 дни.

Модел: FTXA-A Stylish
Мощност BTU: 8 000
За помещения (кв.м): до 12 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 1.30-2.00-2.60 
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 0.40
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 8.75
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A+++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 80
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 1.30-2.50-3.50
Консумирана мощност на отопление (kW): 0.49
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 5.15
SCOP / Енергиен клас на отопление: A+++
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 652
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  FTXA20BT
Размери  Ш х В х Д (mm): 798 х 295 х 189
Ниво на звуково налягане dB(A): 19 / 25 / 33  / 39
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 10
Цвят: Черно дърво
ВЪНШНО ТЯЛО RXA20A
Размери  Ш х В х Д (mm): 765 х 550 х 285
Ниво на звуково налягане на dB(A): 46
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 15
Тегло (кg): 32
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Чехия
Работен диапазон на охлаждане (°C): -10 ~ +46
Работен диапазон на отопление (°C): -15 ~ +24
Гаранция:  36 месеца

Clicky