Инверторен климатик Midea Xtreme Save Lite AG-09NXD0-I, 9000 BTU, A++

0 от 5 / 0 гласа

Включен стандартен монтаж до 3 л.м. тръбен път (+0.00лв.)
1249.00 лв. 1329.00 лв. Спестявате 80 лв.
на 12 вноски по 116.57 лв.

Представяме Ви инверторен климатик Midea Xtreme Save Lite AG-09NXD0-I. Икономичен с висок енергиен клас A++ в режим на охлаждане и A+ в режим на отопление. Климатичната система разполага с множество режими и функции по време на работа, за да осигури комфорт на потребителите.

Функция Gear

Климатиците Midea Xtreme Save Lite Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Refrigerant Leakage Detect

Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. Климатиците Midea Xtreme Save Lite са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Двойна филтрация на въздуха

High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

WiFi управление (Вграден)

Климатиците Midea Xtreme Save Lite са с вградено Wi-Fi управление което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Режим Smart Sleep

При активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Xtreme Save Lite автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode).

Режим Low Noise

В режим Low Noise силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Xtreme Save
 

Функция GearФункция Gear - климатиците Midea Xtreme Save Lite Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

iECO режим за свръх ниска консумацияiECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Xtreme Save Lite са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO е наличен при охлаждане.

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтърФотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea Xtreme Save Lite се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Функция Flash Cooling and HeatingФункция Flash Cooling and Heating - функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на Вашите предпочитания.

Функция Low Ambient HeatingФункция Low Ambient Heating - използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

Функция High Ambient CoolingФункция High Ambient Cooling - използва се за работа на климатика в режим на охлаждане при високи температури на околната среда.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Технология GA SteplessТехнология GA Stepless - инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в помещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Режим Low NoiseРежим Low Noise - в Low Noise силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea Xtreme Save Lite са с вградено Wi-Fi управление което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Седмичен таймерСедмичен таймер - изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.

Режим Smart SleepРежим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Xtreme Save Lite автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode).

Smart DiagnosisSmart Diagnosis - климатиците Midea Xtreme Save Lite са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Louver Position MemoryLouver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Антикорозионно покритие на топлообменникаАнтикорозионно покритие на топлообменника - изработен със специално златно антикорозионно покритие на топлообменника, което го защитава от различни атмосферни явления.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Модел: Xtreme Save Lite
Мощност BTU: 9 000
За помещения (кв.м): до 17 кв.м.
ОХЛАЖДАНЕ  
Отдавана мощност на охлаждане (kW): 1.02-2.63-3.22
Консумирана мощност на охлаждане (kW): 0.73
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане: 7.40
SEER / Енергиен клас на охлаждане: A++
Годишен разход на елентроенергия охлаждане (kWh): 142
ОТОПЛЕНИЕ  
Отдавана мощност на отопление (kW): 0.82-2.94-3.37
Консумирана мощност на отопление (kW): 0.77
SCOP / сезонна ефективност в режим отопление: 4.10
SCOP / Енергиен клас на отопление: A+
Годишен разход на елентроенергия отопление (kWh): 710
ВЪТРЕШНО ТЯЛО  AG-09NXDO-I
Размери  Ш х В х Д (mm): 725 х 291 х 210
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 22 / 32 / 37
Въздушен филтър тип Сваляем / миещ се
Тегло (кg): 8
Цвят: Бяло
ВЪНШНО ТЯЛО X1-09N8DO-0
Размери  Ш х В х Д (mm): 720 х 495 х 270
Ниво на звуково налягане на охлаждане dB(A): 56
Разлика в нивата ВтТ-ВнТ (м): 15
Тегло (кg): 23.5
Захранване: Външно тяло
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ  
Захранващо напрежение: 230/1/50 Hz
Хладилен агент: R-32
Произход: Китай
Работен диапазон на охлаждане (°C): -15 ~ +50
Работен диапазон на отопление (°C): -15 ~ +24
Гаранция:  36 месеца

Clicky