Въздухопречиствател Daikin MCK55WVM

1 от 5 / 1 гласа

1199.00 лв. 1359.00 лв. Спестявате 160 лв.
на 12 вноски по 111.91 лв.

Хванете в капан вирусите и лошите миризми и живейте в дом без алергени. Пречиствне и овлажняване на въздуха в един уред. С Flash Streamer и Ururu технология. БЕЗ СМЯНА НА ФИЛТРИ ЗА 10 години !

Овлажняващ филтър

Двуслоен филтър за овлажняване, който няма нужда да се сменя за 10 години. Мощно овлажняване  за защита от изсушаване на въздуха и грижа за вашата кожа, гърло и ноздрите от сухота. Предпазва от вируси чрез поддържане на подходяща влажност в помещението.

Филтър за улавяне на прах

Новия модел Въздухопречиствател Daikin MCK55W улавя финни прахови частици и премахва 99,97% от тях с електростатичния НЕРА филтър.

Чист въздух

Активен плазмен йонен разряд на Въздухопречиствателя премахва праховите частици от въздуха и разлага миризмите на тютюн и домашни любимци, и други. Филтърът улава и деактивира вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени, за да се гарантира, че се наслаждавате на постоянен източник на чист въздух.

Пречистване на въздуха с технологията Flash Streamer ( патент на Дайкин ) прави помещенията комфортни като пречиства въздуха и го разпределя в стаите - без да ви смущава. Въздухът преминава през фотокаталитичния пречистващ филтър, за да се разградят миризмите. След това, Flash Streamer на Daikin унищожава всички вируси или плесени, преди да подаде чист и здравословен въздух в стаята.

Пречиствателят на въздух Daikin MCK55W използва електростатичен HEPA филтър, който ефективно улавя и събира прах по повърхността му. Технологията на активен плазмен йонен разряд позволява на йоните да се комбинират с компонентите във въздуха извън устройството. Това генерира активни съставки със силна окислителна сила, като OH радикали, които окисляват гъбичките и алергените, прилепвайки към повърхността им и разграждайки протеините във въздуха. Устройството използва технологията Flash Streamer за разграждане на опасни химикали вътре в машината. Отстраняването и разграждането на замърсители и миризми играе важна роля за хората, страдащи от астматични или алергични състояния. Устройството може да работи като ефективен овлажнител, предпазващ от сух въздух в помещението и вируси. Пречиствателят може автоматично да регулира скоростта на вентилатора според степента на замърсяване на въздуха. Машината е оборудвана със сензор за прах, миризма и прашец PM2.5, а информацията за тяхното откриване и концентрация се показва чрез цветни светодиоди. Има и икономичен, турбо и поленов режим. Функциите на устройството могат да се контролират чрез контролния панел и дистанционното управление, включено в комплекта.


Clicky