Въздухопречиствател Daikin MC55WVM

4.6 от 5 / 5 гласа

999.00 лв. 1129.00 лв. Спестявате 130 лв.
на 12 вноски по 93.24 лв.

Хванете в капан вирусите и лошите миризми и живейте в дом без алергени. Компактен, ефективен и тих благодарение на новата и иновативна структора. С Flash Streamer Технология. БЕЗ СМЯНА НА ФИЛТРИ ЗА 10 години !

Троен сензор за бързо откриване на замърсяване на въздуха

Въздухопречиствател Daikin MC55W е снабден със зензор за прах с висока чуствителност, който отличава малки частици като PM25 и по малки

Филтър за улавяне на прах

Новия модел Въздухопречиствател Daikin MCK55W улавя финни прахови частици и премахва 99,97% от тях с електростатичния НЕРА филтър.

Чист въздух

Активен плазмен йонен разряд на Въздухопречиствателя премахва праховите частици от въздуха и разлага миризмите на тютюн и домашни любимци, и други. Филтърът улава и деактивира вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени, за да се гарантира, че се наслаждавате на постоянен източник на чист въздух.

Пречистване на въздуха с технологията Flash Streamer ( патент на Дайкин ) прави помещенията комфортни като пречиства въздуха и го разпределя в стаите - без да ви смущава. Въздухът преминава през фотокаталитичния пречистващ филтър, за да се разградят миризмите. След това, Flash Streamer на Daikin унищожава всички вируси или плесени, преди да подаде чист и здравословен въздух в стаята.


Clicky